Bens Radio 106.2 Jakarta

Bens Radio 106.2 Jakarta

668
28
SHARE

Bens Radio 106.2 Live Streaming

Bens Radio is extremely popular channel broadcasting online.It is trying to meet the needs of new generation music lovers.This is the reason it is very famous in younger audience .Men , Women both like to listen it. Its genres is also Top 40-Pop. You can request for your favorite song as well as dedicate to your lover. For contacting purpose feel free to call on 021.7889.3333. Its headquarter is located in Ciputat, Indonesia.

Bens Radio 106.2 Live

Visit official webpage for more interesting information and updates. It players slow and fast music also & everything is in very good quality. keep listening and enjoying it. Like us on Facebook. cheers :)

 

 

Comments

comments

28 COMMENTS

  1. hi,bens radio sy pendengar baru bens radio di belanda,sy senang skali spt ada di indonesia sy dl smp di smpi ruhama dkt dr bens radio.ttp jaya bens radio :) betawi punye gaye….

  2. mantabbb dah bens radio.. ngapa ane baru tau ya ada radio online dah gitu radio betawi atu atu nya lagi… sregg banget dahhh…

  3. Untung aye nemuin streaming nye walaupun aye ada di Korea…Bens radio Online BETAWI PUNYE GAYE
    yg sreek di hati aye…
    Jaya terus yee

  4. Alhamdulillah…..meskipun terlambat dapetin streamingnya, walaupun gw jauh ada di Buenos Aires, Argentina. ketemu Bens Radio…. udah kaya di kampung sendiri aje,

  5. langkah maju bens radio ,,,
    say udah lama denger nya tapi makin asik ,,,
    salam kenal buat penyiar radio,,,,
    buat banag cablak dan yng laen nya,,,
    jangan lupa senggol aq yah kalow,,
    lagi nyiar pantun nya,,,

  6. assalamualaikum…
    gua dengerin dari Bangli – Bali… bikin kangen logat betawinye…
    Bens Radio.. TOP BANGET DAH …!!

  7. asalmualaikum.slamat malam bang maju terus bens radio saya paling suka kalau malam kamis dengerin nyanyian fals.
    oiia…minta lagunya dong bang kalau boleh kesaksian

    trmakasi dari dadan tangerang

  8. assalamualaikumm,,,salam gurih bangg,,aab dari rawa badung nh,,,mao krim salam buat nak bsfc di mna aja berada,,,,salam spesial buat juliah di pndok kelapa,,,request meredel bang yaa

LEAVE A REPLY